Tof! Deze zit in je winkelwagen
Den Haag - Urban Art by Lets Do Goods
Den Haag - Urban Art by Lets Do Goods
36 t/m 40

Den Haag - Urban Art by Lets Do Goods

12,50
Webwinkelkeur
Vertrouwd online kopen met de zekerheid van Stichting WebwinkelKeur
Beschrijving

Den Haag - Urban Art by Lets Do Goods

Sebastian is in 1970 geboren en Hagenees in hart en nieren. Kunst, het creatieve en het creëren hiervan zit hem van kinds af aan in het bloed. Ook heeft hij in de jaren ‘80 nog graffiti gemaakt, maar is daar vanwege de hoge boetes mee gestopt. Hij volgde een opleiding tot grafisch ontwerper en werd in de jaren ‘90, met de opkomst van internet, pionier op het multi-media design gebied. Ook maakte hij als ontwerper veel werk voor multinationals, bekende discotheken, houseparty’s en platenlabels.  Het schilderen is altijd door gegaan zowel op doek als op kleding, schoenen en objecten. Ook het maken van sieraden, tassen, objecten en toegepaste kunst is hem niet vreemd. Sebastian is een multi disciplinaire artiest met een eclectische urban street art style en heeft veel samengewerkt met bekende kunstenaars en opdrachtgevers. Ook tekende hij in het café vaak samen met Herman Brood op bierviltjes. Het vele en lange verblijf in verschillende landen heeft hem veelzijdig geïnspireerd.

1 GEKOCHT = 1 GEDONEERD
Sokken worden het minst gedoneerd, maar zijn juist het meest nodig. In Nederland zijn 58.000 mensen afhankelijk van kleding inzameling, zij hebben geen toegang tot iets simpels als een nieuw paar sokken. 
Daarom doneren wij een paar voor ieder paar wat jij koopt. Lets Do Goods werkt samen met Het Leger des Heils, Quiet, Voedsel-banken en lokale partners zodat de gedoneerde sokken dáár terecht komen waar zij de grootste impact maken.

Specificaties
MerkLets Do Goods
Materialen95% katoen, 3% polyester, 2% elastan
Wasadvies30℃ - liever niet in de droger
Ean7434654326385
Heeft u een vraag over dit product?
KlantenserviceKlantenservice
Klantbeoordeling
9.1
1992 beoordelingen
Leuk divers assortiment aan sokken. Veel leuker en meer keuze dan de happy socks
- Linda van den Heuvel | 18-05-2020
Webwinkelkeur