Geslacht
Maat
Kleur

The Beatles sokken: Happy Socks Beatles Collectie

Fan van de legendarische popband The Beatles? Dan ben je  vast en zeker ook fan van de limited edition collectie met The Beatles sokken van Happy Socks! Dus trek je Beatles sokken aan en loop mee door Penny Lane.

Lees verder

  • Voor 23:00 besteld, volgende
    werkdag in huis
  • Grootste mismatched sokken
    collectie van Nederland
  • 4500+ beoordelingen met
    een 9.1 gemiddeld

The Beatles sokken rocken!

The Beatles hebben grote invloed op de ontwikkeling van de popmuziek gehad. En zij inspireerden niet alleen muzikanten, maar ook kunstenaars. Denk maar aan de bijzondere platenhoezen van The Beatles en de psychedelische animatiefilm Yellow Submarine, vol kleur en effecten. Ook ontwerpers van Happy Socks zijn duidelijk geïnspireerd geweest: de Beatles-sokken van Happy Socks zijn echte moderne kunstwerken met hun grafische designs.

Happy Socks Beatles Collectie bij ToffeSokken.nl

Jouw Happy Socks Beatles Collectie bestel je natuurlijk bij ToffeSokken.nl. Bestel jouw Happy Socks sokken voor 23:00 uur en je hebt ze de volgende werkdag al in huis. Al onze sokken zijn supertof om zelf te houden maar doen het ook heel goed als bijvoorbeeld verjaardagscadeau, als (schoen)cadeau voor sinterklaas, als kerstcadeau of origineel vaderdag- of moederdagcadeau. We hebben de gekste sokkenmerken uit de hele wereld en dus ook Happy Socks. Onze klanten waarderen ons met een 9+ gebaseerd op meer dan 4500 echte reviews en daar zijn wij supertrots op.