Geslacht
Maat
Kleur

Disney sokken: Happy Socks Disney Collectie

Het draait allemaal om Mickey & Minnie Mouse en vrienden bij de Happy Socks Disney Collectie. En terecht, want zoals Walt Disney zei:: "Alles is begonnen met een muis!" Ontdek de vrolijke Disney sokken van Happy Socks! Van Mickey's trouwe viervoeter Pluto tot Katrien Duck. En voor de echte Disney liefhebber zijn er de cadeausets: vier of zes Disney sokken in een prachtige box. Om te geven, ook aan jezelf!

Lees verder

Disney sokken met vrolijke kleuren en leuke patronen

Vrolijke kleuren, leuke patronen en grappige details - de ontwerpers bij Happy Socks hebben zich heerlijk uitgeleefd bij het bedenken van de Disney sokken. Volg hun voorbeeld en maak je kleurrijke outfit compleet met deze sokken. Of... draag ze bijvoorbeeld onder je witte uniform of je donkere kantoorpak en laat zien dat je stiekem helemaal niet saai wilt zijn.

Happy Socks Disney Collectie bij ToffeSokken.nl

Jouw Happy Socks Disney Collectie bestel je natuurlijk bij ToffeSokken.nl. Bestel jouw Happy Socks sokken voor 23:00 uur en je hebt ze de volgende werkdag al in huis. Al onze sokken zijn supertof om zelf te houden maar doen het ook heel goed als bijvoorbeeld verjaardagscadeau, als (schoen)cadeau voor sinterklaas, als kerstcadeau of origineel vaderdag- of moederdagcadeau. We hebben de gekste sokkenmerken uit de hele wereld en dus ook Happy Socks. Onze klanten waarderen ons met een 9+ gebaseerd op meer dan 4500 echte reviews en daar zijn wij supertrots op.