Geslacht
Maat
Kleur

Ontdek de Happy Socks Queen Collectie

Pak het podium met deze kleurrijke Queen-sokken, geïnspireerd door een van de beste bands aller tijden. De designs van deze speciale editie Happy Socks Queen Collectie zijn al net zo'n spektakel als de muziek van de epische band zelf. 

Lees verder

  • Voor 23:00 besteld, volgende
    werkdag in huis
  • Grootste mismatched sokken
    collectie van Nederland
  • 3500+ beoordelingen met
    een 9.1 gemiddeld

Sokken voor fans van Queen

Ken jij als fan van Queen de hele tekst van Bohemian Rhapsody  uit je hoofd, vind je het heerlijk om 'We Will Rock You' of 'We Are The Champions' mee te blèren? Word je super vrolijk van 'Bicycle Race'? Dan moeten deze Queen-sokken natuurlijk zo snel mogelijk richting jouw sokkenla. Of misschien ken je een fan van Queen die je ontzettend blij kunt maken met deze special edition Queen-sokken van Happy Socks. Kun je niet kiezen welke het toffe sokken worden? Wij vinden het niet erg als je ze allemaal koopt. ;-) 

Happy Socks Queen Collectie bij ToffeSokken.nl

Jouw Happy Socks Queen Collectie bestel je natuurlijk bij ToffeSokken.nl. Bestel jouw Happy Socks sokken voor 23:00 uur en je hebt ze de volgende werkdag al in huis. Al onze sokken zijn supertof om zelf te houden maar doen het ook heel goed als bijvoorbeeld verjaardagscadeau, als (schoen)cadeau voor sinterklaas, als kerstcadeau of origineel vaderdag- of moederdagcadeau. We hebben de gekste sokkenmerken uit de hele wereld en dus ook Happy Socks. Onze klanten waarderen ons met een 9+ gebaseerd op meer dan 3200 echte reviews en daar zijn wij supertrots op.