Nieuw in onze webshop – sokken van het merk Moustard

Nieuw in onze webshop – sokken van het merk Moustard

Geplaatst Door: Stijn M. In: SokkenBlog Op: vrijdag, maart 8, 2019 Reactie: 0 Hit: 1041

Het merk Moustard is in 2016 geboren in Londen. Twee jonge gasten - Pablo and Barkan - die zelf fulltime in een zakelijke omgeving werken, keken om zich heen en realiseerden zich dat mannen veel kansen laten liggen om met behulp van modeaccessoires op te vallen in de wereld van saaie grijze pakken.

Er goed uitzien was nog nooit zo makkelijk
Zij besloten daarom sokken te gaan ontwerpen en lieten zich daarbij inspireren door het alledaagse leven. Hun motto? ‘Het is nog nooit zó makkelijk geweest om er goed uit te zien!’

Voor alle modestijlen en voor mannen én vrouwen
De sokken van Moustard zijn gemaakt van topkwaliteit materialen en gaan dus lang mee. Ze zijn trouwens beslist niet alleen geschikt voor mannen in pakken in de City van Londen. In tegendeel! Ze zijn júist ook super tof onder shorts of een spijkerbroek. En ook onder een jurk of rok!

Grappige prints
We weten zeker dat onze trouwe Toffe-sokken-fans direct verliefd zullen zijn op deze grappige sokken met prints van pizza’s, papegaaien, uilen, olifanten en limoenen enz. En we hebben bovendien zo’n vermoeden dat we er door deze aanwinst in onze webshop heel wat nieuwe fans bij zullen krijgen.

Ook leuk als cadeau
Net als al onze andere sokken zijn de sokken van Moustard niet alleen leuk om zelf te dragen, maar ook héél geschikt om als cadeau weg te geven. Neem snel een kijkje: www.toffesokken.nl/merken/moustard/.