Sinterklaas is er!

Sinterklaas is er!

Geplaatst Door: Stijn M. In: SokkenBlog Op: zaterdag, november 17, 2018 Reactie: 0 Hit: 333

Voor kunstkenners, hondenbaasjes, kattenliefhebbers en andere dierenvrienden, citytrippers, gamers, sportievelingen, boekverslinders, klussers, avonturiers, sterrenstaarders, keukenprinsen, wereldreizigers, cocooners, dinofans, zeilers en wannabe ruimtereizigers. Voor elke passie hebben wij een bijpassende sok!

Wat is er mooier dan een cadeau te krijgen – en dus te geven - dat uitstraalt dat het met veel zorg en aandacht is uitgezocht! Een paar sokken met een print die aansluit bij de hobby, het beroep of de persoonlijkheid van de ontvanger doet dat!

Cadeautip Sinterklaas
Zeker voor Sinterklaas is het geven van een paar thema-sokken een goed idee. De sok zelf is al een surprise en een gedicht is er makkelijk bij te rijmen.

Vanaf € 30 geen verzendkosten
Bovendien kosten onze sokken je de kop niet qua budget. En wist je dat je bij een bestelling vanaf 30 euro bij ons geen verzendkosten betaalt? Handig om te weten toch? Dus shop snel een stel sokken in stijl voor je gezinsleden, je vriendinnenclubje of medewerkers en bespaar de verzendkosten.

Aankoophulp
Natuurlijk zijn alle sokken in onze webshop geschikt om cadeau te geven, maar om het je gemakkelijk te maken hieronder een overzicht van al onze sokken met specifieke illustraties:

Van Banana Socks vind je sokken met honden, poezen, muzieknoten, ruimtevaart, natuur, koffiekopjes, bestek en gebakken eitjes.
De sokken van Chatty Feet hebben plaatjes van wetenschappers, schrijvers, schilders, artiesten en andere beroemdheden.
HotSox-sokken hebben illustraties van sporters, dieren, bekende schilderijen, muziekinstrumenten, nautische elementen, gereedschappen en groentes.
Het assortiment van mismatched sokken met print van Many Mornings is zó gevarieerd; dat moet je echt zelf ontdekken. Het zijn wel stuk voor stuk aanraders! Vinden wij van toffe sokken, dan hè. ????
Van het merk Sammy Icon hebben we vrolijke kerstsokken.
Silly socks zijn o.a. grappige net-alsof schoenen, sandalen, all stars sportschoenen en kerstsokken.
Van het merk Sock it to Me hebben we sokken met het thema ruimtevaart en aliens, met verschillende dieren (o.a. lama’s, leeuwen en octopussen), computergames, keukenattributen voor taartenbakkers, piraten, dartboards, sokken voor kerst, voor stripfans, voor muzikale mensen en voor mensen die aan yoga of Pilates doen.