Tof! Deze zit in je winkelwagen
Vrije vogels van Rotterdam by Lets Do Goods
Vrije vogels van Rotterdam by Lets Do Goods
36 t/m 40

Vrije vogels van Rotterdam by Lets Do Goods

12,50
Webwinkelkeur
Vertrouwd online kopen met de zekerheid van Stichting WebwinkelKeur
Beschrijving

Vrije vogels van Rotterdam by Lets Do Goods

Gily komt uit Suriname, Paramaribo. Van zijn 12e tot zijn 16e studeert hij er kunst aan de Nola Hatterman Art Academy. Als 17 jarige jongen verhuist hij naar Nederland. Het maken van kunst zorgde bij Gily voor rust in zijn hoofd en het is zijn uitlaatklep. Maar na zijn komst naar Nederland verdwijnt het maken van kunst naar de achtergrond, hij raakte geen papier en verf meer aan. Snel geld verdienen en feesten zijn de nieuwe uitlaatkleppen en deze wilde levensstijl werd uiteindelijk zijn valkuil. Hij raakte aan lager wal, verliest zijn woning en moet zichzelf hervinden. Via het Leger des Heils kwam Gily in aanraking met de Nico Adriaans Stichting waardoor hij langzaamaan zijn leven weer op de rit krijgt. Hij pakt het maken van kunst weer op om daarmee zoals hij dat zelf zegt “zijn korte lontje weg te schilderen.” Kunst maken is het vinden van je eigen weg omdat je een eigen stijl moet ontwikkelen. Deze zoektocht hielp hem om het juiste pad weer te vinden. Vanaf 2016 is Gily een vaste en graag geziene gast bij Via Kunst. Via Kunst is het atelier in Rotterdam waar wij mee samen werken. Hij heeft ondertussen mogen exposeren o.a. in het Zuidplein theater en het Museum Rotterdam. Een volgende stap in zijn grote droom is om ooit vanuit een eigen atelier te kunnen werken. Vogels zijn een terugkerend onderwerp in het werk van Gily. Voor hem staat de vogel symbool voor vrijheid. Rotterdam is zijn stad!

1 GEKOCHT = 1 GEDONEERD
Sokken worden het minst gedoneerd, maar zijn juist het meest nodig. In Nederland zijn 58.000 mensen afhankelijk van kleding inzameling, zij hebben geen toegang tot iets simpels als een nieuw paar sokken. 
Daarom doneren wij een paar voor ieder paar wat jij koopt. Lets Do Goods werkt samen met Het Leger des Heils, Quiet, Voedsel-banken en lokale partners zodat de gedoneerde sokken dáár terecht komen waar zij de grootste impact maken.

Specificaties
MerkLets Do Goods
Materialen95% katoen, 3% polyester, 2% elastan
Wasadvies30℃ - liever niet in de droger
Ean7434653385345
Heeft u een vraag over dit product?
KlantenserviceKlantenservice
Klantbeoordeling
9.1
1992 beoordelingen
Leuk divers assortiment aan sokken. Veel leuker en meer keuze dan de happy socks
- Linda van den Heuvel | 18-05-2020
Webwinkelkeur