Retourneren

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren (dit heet herroepingsrecht). Je hebt na deze annulering nogmaals 14 dagen de tijd om je bestelling retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten binnen 14 dagen na aanmelding van je retour gecrediteerd. Let op: de kosten voor retour van jouw huis naar de webwinkel zijn wel voor eigen rekening. 

Je kan je retour aanmelden via https://www.toffesokken.nl/account/. Onder het tabblad ‘Mijn bestellingen’ tref je een overzicht van je bestellingen. Klik op het ordernummer van de bestelling waaruit je wilt retourneren. Rechts onderin de bestelling klik je op ‘artikelen retourneren’. Vul de reden van retournering in het formulier in en klik op de knop ‘artikelen retourneren’. 

We vragen je de sokken of andere bestelde producten op te sturen in de verpakking waarin je ze van ons geleverd hebt gekregen of een vergelijkbaar stevige verpakking, zodat ze niet beschadigen. Sokken zonder kopkaart kun je helaas niet retourneren. 

De ingepakte retouren kan je vervolgens bij een DHL afgiftepunt afgeven.

Je kunt hier jouw bestelling opzoeken en via DHL een retourlabel bestellen en afdrukken.