Geslacht
Maat
Sale
Kleur

2 verschillende sokken die samen toch perfect bij elkaar passen

Mismatched sokken zijn sokken waarbij in één paar de sokken van elkaar verschillen, maar toch bij elkaar passen. Je koopt dus 2 verschillende sokken die samen toch een perfect paar vormen. Voor als je niet van saai houdt!

Lees verder

Mismatched sokken kan je tof combineren

Als je meerdere mismatched sokken koopt, kun je zelfs onderling combineren. Tip: bestel één van onze cadeauverpakkingen met mismatched sokken. In een geschenkdoos zitten verschillende paren sokken, waarmee je eindeloze combinaties kunt maken. Bijkomend voordeel van mismatched of odd sokken is dat je nooit meer een weessok hebt. Je kunt de enkele sok altijd combineren met een andere enkele sok. 

Heel veel merken mismatched sokken

Op ToffeSokken.nl hebben we de grootste collectie mismatched sokken van Nederland en België. Onze mismatched sokkencollectie is begonnen met Many Mornings. Zij waren het eerste merk dat het concept mismatched toepasten. Niet lang daarna hebben we zelf het merk Bennie Hip ontwikkeld. Vrolijke mismatched sokken met een Nederlands tintje. Vervolgens volgden Spox Sox en United ODD Socks.

Mismatched sokken bij ToffeSokken.nl

Jouw mismatched sokken bestel je natuurlijk bij ToffeSokken.nl. Bestel je sokken voor 23:00 uur en je hebt je ze de volgende werkdag al in huis. Al onze sokken zijn supertof om zelf te houden maar doen het ook heel goed als bijvoorbeeld verjaardagscadeau. We hebben de gekste sokkenmerken uit de hele wereld. Onze klanten waarderen ons met een 9+ gebaseerd op meer dan 4500 echte reviews en daar zijn wij supertrots op.