Geslacht
Maat
Sale
Kleur

Ontdek onze kunstsokken

Start je kunst(sokken)collectie bij ons! Onze kunstsokken zijn een absolute must voor elke kunstliefhebber en frequente museumbezoeker.

Lees verder

  • Voor 23:00 besteld, volgende
    werkdag in huis
  • Grootste mismatched sokken
    collectie van Nederland
  • Meer dan 5000 beoordelingen met
    een 9+ gemiddeld

Kunstsokken met afbeeldingen van schilderijen

Op ToffeSokken.nl vind je heel veel kunstsokken met afbeeldingen van beroemde schilderijen. Van Vincent van Gogh bijvoorbeeld, zoals de Sterrenhemel-sokken (Starry Night), of sokken met de Slaapkamer in Arles. (Bedroom in Arles) Verder hebben we sokken met kunstwerken van Munch (De schreeuw), sokken met schilderijen van Michelangelo, zoals de Mona Lisa, en nog veel meer sokken met bekende en minder bekende schilderijen. Heel bijzonder vinden wij zelf bijvoorbeeld de sokken met kunstwerken van de Japanse schilder Katsushika Hokusai.

Kunstsokken van verschillende merken

Op ToffeSokken.nl hebben we de grootste collectie kunstsokken van Nederland en België. Onze kunstsokkencollectie is begonnen met HotSox uit Amerika. Recent hebben wij het merk MuseARTa toegevoegd aan onze collectie. Dit jonge merk timmert hard aan de weg met zijn kunstsokken. Elk kwartaal komen er weer nieuwe modellen bij. Houd onze webshop dus in de gaten.

Maar ook bij andere sokkenmerken in onze webshop vind je sokken met kunst. Of met kunstenaars, zoals bij Chatty Feet. Of met beide. Bij ons toffe merk Many Mornings vind je namelijk 3 paar mismatched sokken met op de ene sok de kunstenaar en op de andere zijn of haar kunst: Salvador Dali, Frida Kahlo en Pablo Picasso. Je kunt deze los bestellen en in cadeauverpakking.

Kunstsokken bij ToffeSokken.nl

Jouw kunstsokken bestel je natuurlijk bij ToffeSokken.nl. Bestel je sokken voor 23:00 uur en je hebt ze de volgende werkdag al in huis. Al onze sokken zijn supertof om zelf te houden maar doen het ook heel goed als bijvoorbeeld verjaardagscadeau, als (schoen)cadeau voor sinterklaas, als kerstcadeau of origineel vaderdag- of moederdagcadeau. We hebben de gekste sokkenmerken uit de hele wereld. Onze klanten waarderen ons met een 9+ gebaseerd op meer dan 4500 echte reviews en daar zijn wij supertrots op.