Geslacht
Maat
Sale
Kleur

Grappige sokken met tekst

Zeg het met je sokken! In deze categorie vind je onze collectie sokken met toffe teksten. Prima sokken voor elk humeur en daardoor ook heel leuk om cadeau te geven. 

Lees verder

Grappige en brutale sokken

De meeste sokken met teksten zijn van BlueQ en United ODDSocks en we hebben varianten voor dames en heren! Je vindt hier sokken met lieve teksten, sokken met brutale teksten, sokken met grappige teksten, sokken met stoere teksten, met (prettig) gestoorde en met schattige teksten, sokken met ondeugende en zelfs super-gewaagde teksten.

Sokken met tekst onder de voet

Een verborgen boodschap. Een geheim bericht. Niet alle sokken hebben teksten die goed leesbaar zijn! Sommige sokken hebben de tekst onder de voet. Neem lekker plaats op de bank, gooi die voeten omhoog en jouw voetzolen laten hun ware aard zien. Sneaky!

Huissokken met tekst

Ook voor de echte huismussen hebben wij passende huissokken met tekst. 'Go Away, I'm Introverting'. Bij ons vind je zeker te weten de huissok met de juiste tekst, die jouw relax-outfit compleet maakt. Carpe diem? Misschien morgen.

Sokken met tekst bij ToffeSokken.nl

Jouw sokken met tekst bestel je natuurlijk bij ToffeSokken.nl. Bestel je sokken voor 23:00 uur en je hebt ze de volgende werkdag al in huis. Al onze sokken zijn supertof om zelf te houden maar doen het ook heel goed als bijvoorbeeld verjaardagscadeau, als (schoen)cadeau voor sinterklaas, als kerstcadeau of origineel vaderdag- of moederdagcadeau. We hebben de gekste sokkenmerken uit de hele wereld. Onze klanten waarderen ons met een 9+ gebaseerd op meer dan 4500 echte reviews en daar zijn wij supertrots op.