Zakelijk toffe sokken bestellen

Toffesokken.nl regelt graag toffe sokken voor bedrijven en instellingen. Ben je voor jouw bedrijf op zoek naar sokken? Dan heb je bij ons twee verschillende mogelijkheden:

 1. Je kiest de allertofste sokken uit in onze webshop. 
 2. Je kiest voor maatwerk en je ontwerpt zelf je eigen sokken.

We vertellen je op deze pagina graag meer over de mogelijkheden.

 

Toffe sokken bestellen uit onze collectie

Online hebben wij een grote toffe sokken collectie met meer dan 15 verschillende merken. We kunnen ons goed voorstellen dat jouw favoriete sokken hier al tussen zitten. Wil je voor je bedrijf, team of klanten meer dan 50 paar sokken aanschaffen? Dan vragen we je om contact met ons op te nemen via [email protected].

Minder dan 50 paar sokken nodig? Dan kan je de bestelling plaatsen in onze webshop.

 

Zelf toffe sokken ontwerpen

Zelf sokken ontwerpen en laten maken voor bijvoorbeeld je studentenvereniging, een feestje of voor je bedrijf? Supertof! Wij helpen je graag bij het realiseren van jouw ultieme sokken. 

 

Over onze sokken

Toffesokken.nl produceert alleen gebreide sokken van goede kwaliteit. Onze sokken zijn gemaakt van 85% katoen, 10% polyamide en 5% elastan. Een combinatie die zorgt dat je sokken lang mooi blijven en een goede pasvorm behouden.

We leveren de maatwerk sokken in iedere maatvoering van elk type. Crewsokken, lage sokken, kniekousen, alles kan. 

 

Onze werkwijze voor het realiseren van jouw toffe sokken

Toffesokken.nl biedt uitgebreide mogelijkheden om zelf sokken te ontwerpen en te laten maken. Dat kan al vanaf 120 paar sokken per maat per ontwerp. Hierbij bieden wij je eindeloos veel mogelijkheden.. zo kan je bijvoorbeeld de sokken laten verpakken in een tof doosje of cadeaubox. 

Aan de hand van de volgende stappen gaan wij te werk:

 1. Je levert bij ons het ontwerp aan van de sokken én van de labels van de sokken die je wilt hebben. Heb je nog geen ontwerp of heb je hulp nodig bij het ontwerpen? Dan helpen we je graag! Onze ontwerpstudio staat voor je klaar. 
 2. Als wij jouw definitieve sok ontwerp en label ontwerp hebben ontvangen, maken wij de offerte voor je klaar.
 3. Na het tekenen van de offerte ontvang je van ons binnen 2 à 3 weken een sample-sok. 
 4. Ben je akkoord met de sample sok? Dan zetten wij de productie van de sokken in gang. Hoeveel tijd het productieproces in beslag neemt heeft te maken met de hoeveelheden sokken en het soort label. Over het algemeen neemt de productie 3 à 4 weken in beslag. 
 5. Na een grondige kwaliteitscheck van de sokken, sturen wij de sokken naar je op of brengen we ze bij je langs in de door jou gekozen verpakking. 

Heb je nog vragen over het laten ontwikkelen van jouw custom-sokken? Wij staan altijd voor je klaar! Mail ons via [email protected]

Klik hier om jouw eigen sokken aan te vragen!

 • Korte lijnen
 • Snelle leveringen
 • Maatwerk
 • Eigen ontwerpstudio