Geslacht
Maat
Sale
Kleur

Ontdek onze funsokken

Funsokken! Jazeker. Deze sokken zorgen zeker voor een lach op jouw gezicht! Hou je van humor en vrolijkheid? Dan hou je van onze Funsokken!

Lees verder

Fun in allerlei variaties

Onze funsokken zijn sokken met maffe teksten, grappige afbeeldingen en/of kleurrijke en vrolijke patronen. Veel van onze funsokken zijn mismatched sokken met per paar 2 verschillende, maar toch passende sokken. We hebben ook heel veel funsokken in leuke cadeauverpakking

Met onze Funsokken val je lekker op!

Alle fans van funsokken hebben hun eigen smaak. Ze houden van sokken met subtiele grapjes of sokken met gewaagde teksten, sokken met leuke illustraties of met een bijzonder design... Maar er is één belangrijke overeenkomst. Ze hebben een hekel aan saai of zakelijk. Opvallen in de grijze massa; dat willen ze. Met hun hele outfit of... heel subtiel. Die laatsten zijn bijvoorbeeld de dokters, verplegers en zorgmedewerkers die funsokken onder hun witte uniform dragen. En de zakenlieden en kantoormedewerkers (of politici - denk maar aan Trudeau, de premier van Canada!) die een statement maken door funsokken onder hun nette pak te dragen. 

Funsokken van diverse sokkenmerken

Bij Funsokken denken we natuurlijk allereerst aan het bekendste sokkenmerk: Happy Socks met alleen maar vrolijke en kleurrijke sokken! Ook hebben we bijvoorbeeld de gekke sokken van Chatty Feet met beroemdheden van over de hele wereld. En sokken met maffe ontwerpen van Sock It To Me. En niet te vergeten de bekende All-Star Sneakersokken en andere supergrappige sokken van Silly Socks, zoals die voor Kerst of Halloween. De sokken met brutale en een tikkie gestoorde teksten van BlueQ horen natuurlijk ook thuis in de categorie funsokken.

Funsokken bij ToffeSokken.nl

Jouw funsokken bestel je natuurlijk bij ToffeSokken.nl. Bestel je sokken voor 23:00 uur en je hebt ze de volgende werkdag al in huis. Al onze sokken zijn supertof om zelf te houden maar doen het ook heel goed als bijvoorbeeld verjaardagscadeau, als (schoen)cadeau voor sinterklaas, als kerstcadeau of origineel vaderdag- of moederdagcadeau. We hebben de gekste sokkenmerken uit de hele wereld. Onze klanten waarderen ons met een 9+ gebaseerd op meer dan 4500 echte reviews en daar zijn wij supertrots op.