Geslacht
Maat
Sale
Kleur

Ontdek onze sokken met hobby's en beroepen

Alle toffe sokken met het thema beroepen of hobby's hebben we hier voor jou verzameld. 

Lees verder

Sokken met gereedschap voor de handige klusser, sokken met espresso of cappucino voor de barista, sokken vol met boeken voor mensen die van lezen houden, met computerspelletje voor de gamer, sokken met vissen en vissers voor liefhebbers van hengelsport, sokken met sport en spel , sokken voor iedereen die van koken en bakken houdt. en nog veel meer. 

Wat is leuker om te geven of te krijgen als sokken die het beroep of de hobby van de ontvanger uitbeelden?! En natuurlijk kun je jezelf ook verwennen met sokken met je eigen beroep, hobby of liefhebberij.

Van verschillende merken

We hebben sokken met beroepen en hobby's van allerlei verschillende sokkenmerken: o.a. van Banana Socks en Many Mornings.

Beroepen- en hobbysokken bij ToffeSokken.nl

Jouw sokken met beroepen en hobby's  bestel je natuurlijk bij ToffeSokken.nl. Bestel je sokken voor 23:00 uur en je hebt ze de volgende werkdag al in huis. Al onze sokken zijn supertof om zelf te houden maar doen het ook heel goed als bijvoorbeeld verjaardagscadeau, als (schoen)cadeau voor sinterklaas, als kerstcadeau of origineel vaderdag- of moederdagcadeau. We hebben de gekste sokkenmerken uit de hele wereld. Onze klanten waarderen ons met een 9+ gebaseerd op meer dan 4500 echte reviews en daar zijn wij supertrots op.