Geslacht
Maat
Sale
Kleur

Ontdek onze sokken met patronen

Gestreept, of met stippen, driehoeken of vierkanten... We hebben heel veel sokken met leuke en bijzondere vormen en patronen. Al onze sokken met leuke en bijzondere dessins vind je hier. 

Lees verder

Van diverse sokkenmerken

Vooral de sokkenmerken Happy Socks, Quiet Rebellion, Moustard en Tintl blinken uit in sokken met prachtige grafische ontwerpen en vrolijke patronen. Van Happy Socks ken je vast nog wel hun sokken met vrolijke noppen, maar tegenwoordig hebben ze ook patronen met bijvoorbeeld poezen, pizza's, fruit, drankjes, disneyfiguren en beroemde bands (de Beatles, Queen en de Rolling Stones). Super grappig zijn de Happy Socks met SpongeBob.

Bij de sokken van Quiet Rebellion zie je de patronen pas als je je schoenen uitdoet; vandaar de naam van dit sokkenmerk dat ontstaan is in de zakenwereld van London. 

Alle sokken van het Nederlandse sokkenmerk Tintl hebben een patroon. Patronen van fietsen of vissen, van vlekken, van strepen, van snorren(!) en van bijzondere, grafische vormen. 

Ook Many Mornings heeft veel sokken met grappige en vrolijke patronen; de meeste natuurlijk mismatched

Hou je van stijlvol, dan moet je echt bij het sokkenmerk Moustard zijn. Met hun dierensokken met strakke dessins van uilen, panda's, struisvogels en roze olifantjes, hun sokken met eten en drinken met subtiele patronen van avocado's, pizza's, kiwi's, broccoli en frietjes, kersen, en donuts. Vaak op een donkere ondergrond, wat de sokken extra stijlvol maakt en geschikt voor vrouwen en mannen.

Sokken met patronen bij ToffeSokken.nl

Jouw sokken met patronen bestel je natuurlijk bij ToffeSokken.nl. Bestel je sokken voor 23:00 uur en je hebt ze de volgende werkdag al in huis. Al onze sokken zijn supertof om zelf te houden maar doen het ook heel goed als bijvoorbeeld verjaardagscadeau, als (schoen)cadeau voor sinterklaas, als kerstcadeau of origineel vaderdag- of moederdagcadeau. We hebben de gekste sokkenmerken uit de hele wereld. Onze klanten waarderen ons met een 9+ gebaseerd op meer dan 4500 echte reviews en daar zijn wij supertrots op.