Geslacht
Maat
Sale
Kleur

Ontdek onze muzieksokken

Of je nou een liefhebber bent van jazz, popmuziek, house of klassieke muziek, en of je muziek maakt of er alleen naar luistert - wij hebben de perfecte muzieksokken voor jou. Wil je sokken met muzieknoten? De juiste snaar raken met een gitaarprint? Rock jij net zo hard Beethoven aan je voeten als dat je Queen in je auto meebrult? Dat klinkt ons als muziek in de oren.

Lees verder

Muzieksokken van Happy Socks...

Van het populaire sokkenmerk Happy Socks hebben we een aantal heel bijzondere special edition sokkencollecties met de beroemdste bands aller tijden.

... en andere sokkenmerken

Ook van onder andere Banana Socks en Sock It To Me hebben we leuke sokken met het thema muziek in ons assortiment.

Instrumenten, een componist en muzikale honden

Ben je specifiek op zoek naar sokken met muziekinstrumenten, zoals gitaren of blaasinstrumenten; klik dan op deze link. En we hebben zelfs kunstsokken en dierensokken met het thema muziek, namelijk kunstsokken met het portret van de componist Ludwig von Beethoven en dierensokken met honden die geschminkt zijn als de leden van de band Kiss: Dogs of Rock van Sock It To Me.

Muzieksokken bij ToffeSokken.nl

Jouw muzieksokken bestel je natuurlijk bij ToffeSokken.nl. Bestel je sokken voor 23:00 uur en je hebt ze de volgende werkdag al in huis. Al onze sokken zijn supertof om zelf te houden maar doen het ook heel goed als bijvoorbeeld verjaardagscadeau, als (schoen)cadeau voor sinterklaas, als kerstcadeau of origineel vaderdag- of moederdagcadeau. We hebben de gekste sokkenmerken uit de hele wereld. Onze klanten waarderen ons met een 9+ gebaseerd op meer dan 4500 echte reviews en daar zijn wij supertrots op.