Geslacht
Maat
Sale
Kleur

Ontdek onze sport-sokken

Nee, geen witte sportsokken natuurlijk, die zijn saai. We hebben wel heel veel toffe sokken met afbeeldingen van verschillende sporten. Bijvoorbeeld basketbalsokken en wielersokken. Er zitten vast sokken met jouw favoriete sport (of spel) bij.

Lees verder

Een sok voor elke sporter

Of je nu zelf een actieve - of misschien zelfs fanatieke - sporter bent of liever vanaf de bank of de tribune je favoriete sporter of sportteam aanmoedigt... Wij hebben de passende sok bij bijna elke sport. We vergeten zelfs de e-sporters niet: check onze game-sokken. Je vindt in deze categorie bijvoorbeeld sokken met fietsen, sokken met watersport en hengelaars, sokken met surfboards, sokken met voetbal, sokken met hardlopers en met hikers. Enz. enz.

Sport-sokken bij ToffeSokken.nl

Jouw sport-sokken bestel je natuurlijk bij ToffeSokken.nl. Bestel je sokken voor 23:00 uur en je hebt ze de volgende werkdag al in huis. Al onze sokken zijn supertof om zelf te houden maar doen het ook heel goed als bijvoorbeeld verjaardagscadeau, als (schoen)cadeau voor sinterklaas, als kerstcadeau of origineel vaderdag- of moederdagcadeau. We hebben de gekste sokkenmerken uit de hele wereld. Onze klanten waarderen ons met een 9+ gebaseerd op meer dan 5400 echte reviews en daar zijn wij supertrots op.