Geslacht
Maat
Sale
Kleur

Ontdek onze space-sokken

Met onze space-sokken schiet je zo de ruimte in. We hebben sokken met astronauten, sokken met raketten, sokken met planeten en met sterrenstelsels, sokken met UFO's en met buitenaardse wezens. 

Lees verder

Sokken met het thema ruimtevaart, buitenaards leven en astrologie

Droom jij ervan om ooit een reis naar de maan te maken? Is astronomie jouw hobby of ben je misschien zelfs astronoom van beroep? Geloof jij dat er leven is op andere planeten? Ben je geïnteresseerd in de tekens van de dierenriem? Wij hebben de passende sok voor elke ruimtereiziger, sterrenkundige en astroloog. En natuurlijk  gewoon voor iedereen die houdt van sokken met grappige en/of stijlvolle afbeeldingen met het thema 'ruimte'.

Ruimte-sokken van verschillende merken

Kies bijvoorbeeld voor de stijlvolle sokken met patronen van kometen of aliens van Moustard. Of voor de grappige sokken met afbeeldingen van opstijgende pinguins of donut-planeten van Sock It To Me. Van Many Mornings hebben we leuke mismatched spacetrip-sokken. Ben je op zoek naar een mooi cadeau, denk dan eens aan de toffe cadeaudozen van ODD-socks: SOCK Invaders of Uranus.

Space-sokken bij ToffeSokken.nl

Jouw space-sokken bestel je natuurlijk bij ToffeSokken.nl. Bestel je sokken voor 23:00 uur en je hebt ze de volgende werkdag al in huis. Al onze sokken zijn supertof om zelf te houden maar doen het ook heel goed als bijvoorbeeld verjaardagscadeau, als (schoen)cadeau voor sinterklaas, als kerstcadeau of origineel vaderdag- of moederdagcadeau. We hebben de gekste sokkenmerken uit de hele wereld. Onze klanten waarderen ons met een 9+ gebaseerd op meer dan 4500 echte reviews en daar zijn wij supertrots op.