Geslacht
Maat
Kleur

Ontdek onze kerstsokken

Ontdek onze collectie kerstsokken. We hebben kerstsokken met kerstbomen, sneeuwpoppen, rendieren, pinguïns en kerstkoekjes en snoepgoed voor in de kerstboom, enz. 

Lees verder

Kerstsokken voor elke kerstgelegenheid

Twee kerstballen als oorbellen, een kerstmuts of een diadeem met rendiergewei en een paar leuke kerstsokken - bijvoorbeeld van Banana Socks -  aan je voeten en je bent klaar voor de kerstlunch op je werk. Pakt jouw baas uit met een spetterend eindejaarsfeest of vier je Kerst of Oudjaar met je vriendengroep? Dan ga je natuurlijk voor een foute kersttrui en een rendiergewei of kerstmuts op je hoofd, en maak je je outfit af met een paar maffe kerstsokken van Silly Socks of opvallende kerstsokken van Sock It To Me

Voor het kerstdiner thuis kies je bijvoorbeeld voor de grappige kerstsokken van Many Mornings of Hotsox. En gaan jullie met de kerstdagen lekker naar een huisje, stop dan een paar Warme Rudolph of Fox van Many Mornings in je reistas. Zie je jezelf al zitten na een lekkere winterwandeling, met een glas glühwein of warme chocolademelk, dekentje om en je warme kerstsokken aan je voeten?!

Heb je naar kantoor verplicht een net pak aan? Draag er dan rond kerst een paar toffe kerstsokken onder, bijvoorbeeld de mismatched van Many Mornings. En als je in de zorg werkt, hoe leuk zijn dan een paar vrolijke kerstsokken onder je witte uniform?! Bijvoorbeeld de X-mas penguins of een ander paar kerstsokken van Banana Socks.

Natuurlijk heb je bovenstaande tips en adviezen helemaal niet nodig, maar we willen er alleen maar mee zeggen: we hebben voor elke gelegenheid rond Kerst en Oud & Nieuw een paar passende kerstsokken. 

Kerstsokken voor elke smaak

En natuurlijk hebben we kerstsokken voor elke smaak. Kerstokken met klassieke patronen, kerstsokken met leuke afbeeldingen, 'over the top'-gekke kerstsokken en stoere kerstsokken. En zoals je ziet, hebben niet al onze kerstsokken een kerstmotief. De sokken 'Hygge' van Many Mornings, de sokken met sneeuwpoppen van HotSox en Silly Socks en de sokken met ijsberen van Banana Socks zijn leuk met kerst, maar kun je heel goed de hele winter dragen. 

Kerstsokken bij ToffeSokken.nl

Jouw kerstsokken bestel je natuurlijk bij ToffeSokken.nl. Bestel je sokken voor 23:00 uur en je hebt ze de volgende werkdag al in huis. Al onze sokken zijn supertof om zelf te houden maar doen het ook heel goed als bijvoorbeeld verjaardagscadeau, als (schoen)cadeau voor sinterklaas, en natuurlijk als kerstcadeau. Onze kerstsokken zijn ook een perfect relatiegeschenk en een tof eindejaarscadeau voor je medewerkers. We hebben de gekste sokkenmerken uit de hele wereld. Onze klanten waarderen ons met een 9+ gebaseerd op meer dan 3200 echte reviews en daar zijn wij supertrots op.