Geslacht
Maat
Kleur

Ontdek onze kerstsokken

Ontdek onze collectie kerstsokken met kerstbomen, sneeuwpoppen, rendieren, pinguins en kerstkoekjes en -snoepgoed voor in de kerstboom.

Lees verder

Kerstsokken voor elke kerstgelegenheid

Twee kerstballen als oorbellen en een paar leuke kerstsokken - bijvoorbeeld van Bananasocks -  aan je voeten en je bent klaar voor de kerstlunch op je werk. Pakt jouw baas uit met een spetterend eindejaarsfeest of vier je Kerst of Oudjaar met je vriendengroep? Dan ga je natuurlijk voor een foute kersttrui en een rendiergewei of kerstmuts op je hoofd, en maak je je outfit af met een paar maffe kerstsokken van Silly Socks of opvallende kerstsokken van Sock It To Me

Voor het kerstdiner thuis kies je bijvoorbeeld voor de grappige kerstsokken van Many Mornings of Hotsox. En gaan jullie met de kerstdagen lekker naar een huisje, stop dan een paar Warme Rudolph of Fox van Many Mornings in je reistas.

Natuurlijk heb je bovenstaande adviezen helemaal niet nodig, maar we willen er alleen maar mee zeggen: we hebben voor elke gelegenheid rond Kerst en Oud & Nieuw en voor ieders smaak de passende kerstsok. 

Kerstsokken bij ToffeSokken.nl

Jouw kerstsokken bestel je natuurlijk bij ToffeSokken.nl. Bestel je sokken voor 23:00 uur en je hebt ze de volgende werkdag al in huis. Al onze sokken zijn supertof om zelf te houden maar doen het ook heel goed als bijvoorbeeld verjaardagscadeau, als (schoen)cadeau voor sinterklaas, en natuurlijk als kerstcadeau. We hebben de gekste sokkenmerken uit de hele wereld. Onze klanten waarderen ons met een 9+ gebaseerd op meer dan 2200 echte reviews en daar zijn wij supertrots op.