Over de webshop

ToffeSokken.nl is de webshop voor al jouw vrolijke, lieve, stijlvolle, stoere, grappige, kleurrijke, gekke sokken. Wij hebben ruim 15 verschillende merken, met heel veel verschillende toffe sokken. En wij vullen ons assortiment voortdurend aan.

Als je je bestelling voor 23:00 uur plaatst, versturen wij deze dezelfde dag nog. Vaak heb je ze dan al de volgende dag in huis. Je kunt jouw toffe sokken dus snel aantrekken óf cadeau geven.

Ons verhaal 

First things first... deze webshop is een volledig uit de hand gelopen hobby van ons. Wij zijn Leonieke en Stijn, en allebei helemaal sokkenfreak. Wat klein begon als een website met 3 verschillende soorten sokken, is ontaard in een professionele webshop met maar liefst meer dan 150 verschillende paren toffe sokken. En er komen nog steeds nieuwe modellen bij!

ToffeSokken.nl is ontstaan uit een jarenlange traditie van Leonieke en haar goede vriend Eric. Elk jaar geven zij elkaar op elkaars verjaardag sokken als cadeau. Wat begon met simpele zwarte sokken, mondde na 15 jaar uit in een verjaardagscadeau van 365 paar sokken van Eric voor Leonieke. Eén paar sokken voor iedere dag van het jaar. 

Jaar na jaar werd het gekker en Eric en Leonieke besteden inmiddels een heel jaar aan het zoeken naar een paar gekke, maffe en toffe sokken. Nog steeds is het elke verjaardag raak! 

Bij haar zoektocht naar leuke sokken stuitte Leonieke op een dag op de bekende All-Star sneakersokken van Silly Socks. Deze vond ze zo leuk, dat ze besloot deze te gaan verkopen via een eenvoudige website. De eerste versie van ToffeSokken.nl was een feit. 

Wat simpel begon met de All-Star sneakersokken van Silly Socks is inmiddels uitgegroeid tot een professionele webwinkel met veel mooie merken sokken.

En Eric? Die is onze trouwste fan! En onze meest kritische: als lid van ons testpanel keurt hij al onze nieuwe sokken. Vindt Eric ze niet tof genoeg, dan komen ze niet in onze webshop. ;-)

Vragen, opmerkingen of tips?

Heb je vragen, opmerkingen, tips of suggesties? Mail ons dan via klantenservice@toffesokken.nl.

Toffe groet,

Leonieke & Stijn