Over de webshop

ToffeSokken.nl is de webshop voor al jouw Toffe Sokken. Op ToffeSokken.nl koop je niet alleen de originele Silly Socks, maar ook sokken van o.a. Sock it to Me, Many Mornings, HappySocks, HotSox, Bennie Hip en Sammy Icon. Als je jouw bestelling voor 23:00 uur plaatst, dan versturen wij deze dezelfde dag nog. Vaak heb je ze dan al de volgende dag in huis. Je kunt jouw toffe sokken dus snel gebruiken óf cadeau geven.

De "geschiedenis" van ToffeSokken.nl

First things first... deze webshop is een volledig uit de hand gelopen hobby van ons. Wij zijn Leonieke en Stijn en beide helemaal sokkenfreak. Wat klein begon als een website met 3 verschillende soorten sokken, is ontaard in een professionele webshop met maar liefst meer dan 150 verschillende paren Toffe Sokken. En er komen nog steeds nieuwe modellen bij!

ToffeSokken.nl is ontstaan uit een jarenlange traditie van Leonieke en haar goede vriend Eric. Elk jaar op elkaars verjaardag geven zij elkaar sokken als cadeau. Wat begon met simpele zwarte sokken, monde na 15 jaar uit in een verjaardagscadeau van 365 paar sokken van Eric voor Leonieke. Één paar sokken voor iedere dag van het jaar.
Jaar na jaar werd het gekker en er wordt nu een heel jaar besteed aan het zoeken naar een paar gekke, maffe en toffe sokken. Nog steeds is het elk jaar raak!
Bij de zoektocht naar leuke sokken stuitte Leonieke op de bekende All-Star sneakersokken van Silly Socks. Deze vond ze zo leuk, dat ze besloot deze te gaan verkopen via een simpele website. De eerste versie van ToffeSokken.nl was een feit. 

Wat simpel begon met de All-Star sneakersokken van Silly Socks is inmiddels uitgegroeid tot een professionele webwinkel met veel mooie merken sokken. Wat denk je van de eigenwijze sokken van 'Sock it to Me' uit Amerika. Of de mismatched sokken van Many Mornings of Sammy Icon. Natuurlijk mag ook Happy Socks niet ontbreken én de sokken van HotSox zijn de enige in zijn soort. 

Vragen, opmerkingen of tips?

Heb je vragen, opmerkingen, tips of suggesties? Mail ons dan op klantenservice@toffesokken.nl

Toffe groet,

Leonieke & Stijn