Geslacht
Maat
Sale
Kleur

Ontdek de tofste slippers op ToffeSokken.nl

Slippers zijn naast onze sneakersokken ons alternatief voor de zomer. We hebben voor jou de mooiste en beste teenslippers uitgezocht. Natuurlijk houden we daarbij rekening met een duurzame productie van de slippers.

Lees verder

 

Heel veel merken mismatched sokken

Op ToffeSokken.nl hebben we de grootste collectie mismatched sokken van Nederland en België. Onze mismatched sokkencollectie is begonnen met Many Mornings. Zij waren het eerste merk dat het concept mismatched toepasten. Niet lang daarna hebben we zelf het merk Bennie Hip ontwikkeld. Vrolijke mismatched sokken met een Nederlands tintje. Vervolgens volgden Spox Sox en United ODD Socks.

Mismatched sokken bij ToffeSokken.nl

Jouw mismatched sokken bestel je natuurlijk bij ToffeSokken.nl. Bestel je sokken voor 23:00 uur en je hebt je ze de volgende werkdag al in huis. Al onze sokken zijn supertof om zelf te houden maar doen het ook heel goed als bijvoorbeeld verjaardagscadeau. We hebben de gekste sokkenmerken uit de hele wereld. Onze klanten waarderen ons met een 9+ gebaseerd op meer dan 3200 echte reviews en daar zijn wij supertrots op.