Geslacht
Maat
Sale
Kleur

Dierenprint sokken

Ben je gek op dieren? Dan kun je je hart ophalen met onze collectie sokken voor dierenliefhebbers. Je vindt hier hondensokken, poezensokken, bijensokken, koeiensokken, sokken met olifanten, giraffes, dinosaurussen, papegaaien, kangoeroes, struisvogels, cavia's, lama's en zelfs luiaards. Kortom, de leukste en meest beestachtige dierenprints.

Lees verder

Voor elke dierenvriend een geschikt paar sokken met dierenprint

Ontdek het zelf: dierensokken met huisdieren, fantasiedieren, boerderijdieren, wilde dieren, knuffelbeesten, exotische dieren... Sokken met dieren die in de jungle leven, in de oceaan of onder de grond. Dierensokken met vogels, met insecten, met vissen... Dierensokken met een maf ontwerp, of met een realistische afbeelding, en ook sokken met een prachtig gestileerd patroon met dieren. En rendieren, pinguins en ijsberen op kerstsokkken. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben ze in onze webshop! Voor elke dierenvriend is er dus wel een geschikt paar dierensokken te vinden. 

Super tof zijn de cadeauverpakkingen met mismatched dierensokken van Many Mornings en Odd Socks die je eindeloos onderling kunt combineren. Leuk om te geven, leuk om te krijgen!

Dierenprint sokken bij ToffeSokken.nl

Jouw dierensokken bestel je natuurlijk bij ToffeSokken.nl. Bestel je sokken voor 23:00 uur en je hebt ze de volgende werkdag al in huis. Al onze sokken zijn supertof om zelf te houden maar doen het ook heel goed als bijvoorbeeld verjaardagscadeau, als (schoen)cadeau voor sinterklaas, als kerstcadeau of origineel vaderdag- of moederdagcadeau. We hebben de gekste sokkenmerken uit de hele wereld. Onze klanten waarderen ons met een 9+ gebaseerd op meer dan 4500 echte reviews en daar zijn wij supertrots op.