Loop 'ns wat vaker naast je schoenen

De tofste sokken voor elke gelegenheid
ToffeSokken
Tofste sokken van Nederland en België
ToffeSokken
De gekste merken uit
de hele wereld
ToffeSokken
Grootste collectie mismatched
sokken van Nederland
ToffeSokken
Voor 23:00 besteld,
volgende werkdag in huis

Dames en heren: kijk eens wat vaker naar beneden. De wereld ligt aan je voeten. Een vrolijke, grappige en knotsgekke wereld als het aan ons ligt. Met kleurrijke sokken met de gekste en leukste prints. Geef je outfit nét dat beetje meer schwung, een snufje panache, een greintje eigengereidheid. Of zie het gewoon als toffe sokken. Niets meer, niets minder. Maar je wordt er geheid vrolijk van. En er is voor ieder wat wils. Voor de foodies, de bourgondiërs en de health freaks een selectie sokken met food-prints. Zelfbenoemde DJ’s, muzieksnobs en vinyl heads checken de muziekprints. Hondenliefhebbers en katten….eigenaren, Freek Vonks en Animal Planet-kijkers struinen door de dierenprints. Backpackers dromen weg met onze travel socks. En voor de warhoofden, de (net als ons) luieriken of mensen voor wie één unieke print niet genoeg is hebben we de mismatched categorie: twee verschillende sokken per paar. Nooit meer zoeken, altijd lachen. Wat dacht je van foute kerstsokken als kerstcadeau of hippe gamer-sokken als verjaardagscadeau. Of gewoon zomaar. Foute sokken? Neen: TOFFE sokken. Van topkwaliteit en topmerken, als Many Mornings, Happy Socks en BlueQ. Oh ja, ze zijn ook nog eens snel in huis. Dus bekijk het aanbod en koop je nieuwe, favoriete paar sokken.

Many Mornings Love Story by Many Mornings
In de spotlight...
Love Story by Many Mornings
De ultieme liefdessokken voor jouw vriend of vriendin, man of vrouw, vader of moeder. Met deze sokken geef je altijd een passend cadeautje op Valentijnsdag, moederdag of vaderdag.
9,95
Bekijk sokken
Stap uit de clichés: Valentijnssokken voor een liefdevolle twist!
Lees meer
Mollensokken razend populair door "Wie is de Mol?"
Lees meer
Mismatched sokken zijn een modeverklaring
Lees meer
Bekijk alle berichten
Over ons

Stijn & Leonieke

Wij zijn Leonieke en Stijn, en allebei helemaal sokkenfreak. Wij zijn zo verzot op sokken, dat we een eigen webshop hebben opgezet waar je de tofste sokken online kunt kopen. Dagelijks gaat de zoektocht naar originele sokken verder en we vullen ons assortiment voortdurend aan. In onze webshop vind je lieve, stijlvolle, stoere, grappige, kleurrijke, gekke sokken van meer dan 15 verschillende sokkenmerken. Geweldig om zelf te dragen, origineel om cadeau te geven!

 

Neem contact met ons op
Many Mornings
Nanushki
Spox Sox
MuseARTa
Banana Socks
Happy Socks
Bekijk alle merken