Geslacht
Maat
Sale
Kleur

Ontdek onze sokken met eten en drinken

Hier vind je al onze sokken met eten, fruit en drinken. En dat zijn er nogal wat! Dus ben je in voor een lekker stuk cake, of misschien liever een cocktail.... wij hebben de perfecte sokken voor jou! Wat vitamines voor je voeten? Kies dan onze sokken met fruit erop. Een aardbei aan je linkervoet, een stukje meloen aan je rechtervoet. Heerlijk.

Lees verder

Voor smulpapen en keukenprinsen

Ben je een zoetekauw of hou je vooral van hartig? Ben je gek op een goed stuk vlees of houd je je strikt aan je vegan dieet? Kook je altijd gezond en eet je veel groente en fruit, of gaat fastfood er op zijn tijd ook prima in? Ben je gek op een glas bier, drink je graag wijn of houd je het bij sap of frisdrank? Start jij je dag met een kop koffie of espresso, of met een grote beker groentesap of een smoothie van vers fruit?

Of je nu een super gezonde leefstijl hebt of een echte bourgondiër bent, een vegetariër of vleeseter, een snoeper of een snacker, of je nu houdt van de Hollandse pot of van eten over de grens; wij hebben de passende sokken met eten en drinken. Sokken met bananen, met appels en met peren, sokken met bietjes, tomaten of wortels, sokken met taarten en met donuts, sokken met pizza's, en met frietjes en fris, sokken met hammetjes, worsten en karbonades en sokken met een vega groentemix... 

Voor jouzelf of om cadeau te geven natuurlijk. Je kunt kiezen voor 1 los paar of voor een cadeauverpakking. Voor de keukenprins, de (hobby-)kok, de moestuin-bezitter, de barista, de wijnkenner, de foodie, de liefhebber van speciaalbier, de 'Heel Holland Bakt'-fan.

Eten & Drinken sokken bij ToffeSokken.nl

Jouw sokken met eten en drinken bestel je natuurlijk bij ToffeSokken.nl. Bestel je sokken voor 23:00 uur en je hebt ze de volgende werkdag al in huis. Al onze sokken zijn supertof om zelf te houden maar doen het ook heel goed als bijvoorbeeld verjaardagscadeau, als (schoen)cadeau voor sinterklaas, als kerstcadeau of origineel vaderdag- of moederdagcadeau. We hebben de gekste sokkenmerken uit de hele wereld. Onze klanten waarderen ons met een 9+ gebaseerd op meer dan 4500 echte reviews en daar zijn wij supertrots op.